Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Παραλίες Ναύπλιο

Μην χάσετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στις πανέμορφες παραλίες στο Ναύπλιο, αν ο δρόμος σας βγάλει εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παραλία Καραθώνας

Μια από τις πιο γνωστές και πιο λαοφιλείς παραλίες στο Ναύπλιο είναι ο Καραθώνας, καθώς αποτελεί πρώτη επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν τις βουτιές τους! Σχεδόν κάθε χρόνο παίρνει Γαλάζια Σημαία για τα καθαρά νερά της, ενώ μπορεί κανείς πολύ εύκολα να φτάσει στην περιοχή της Πρόνοιας, όπου βρίσκεται. Η αμμώδης παραλία έχει δωρεάν ξαπλώστρες προς το κοινό, ενώ σε περιόδους διακοπών ο κόσμος είναι τόσο πολύς, που θυμίζει κάτι από κοσμοπολίτικο νησί!

Παραλία Αρβανιτιά

Εκτός όμως από την παραλία του Καραθώνα, η παραλία Αρβανιτιά διεκδικεί τον τίτλο της πιο πολυσύχναστης παραλίας του Ναυπλίου. Το γεγονός ότι είναι μέσα στην πόλη και κοντά στο Παλαμήδι είναι στα «συν» της, ενώ το πού θα αφήσετε το αμάξι δεν είναι πρόβλημα, καθώς διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης. Η οργανωμένη παραλία της Αρβανιτιάς είναι επίσης βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία.

Παραλία Δρέπανο

Αν οι διακοπές σας είναι οικογενειακή υπόθεση, τότε επιλέξτε την παραλία Δρέπανο, η οποία όχι μόνο βρίσκεται κοντά στο Ναύπλιο, αλλά είναι αρκετά ήσυχη και ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές. Γύρω από την αμμώδη παραλία υπάρχουν διάφορες καφετέριες για να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα τα καταγάλανα νερά της.

Τολό - Ψιλή Άμμος

Αναζητάτε γνωριμίες και ανταλλαγές απόψεων με ανθρώπους από ξένες χώρες; Τότε πάρτε τα... κουβαδάκια σας και κατευθυνθείτε προς την παραλία στο Τολό (Ψιλή Άμμος)! Αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή των τουριστών του Ναυπλίου, ενώ είναι απολύτως οργανωμένη με πάρκινγκ, ξαπλώστες και άλλους είδους παροχές.
Όπως προδίδει και το όνομά της έχει ψιλή άμμο, ενώ συνολικά το χωριό Τολό ενδεικνύεται όχι μόνο για να κάνει κανείς τα μπάνια του, αλλά και για τόπο διαμονής στις διακοπές σας!

Βίβαρι

Τι θα λέγατε να αφήσετε για λίγο την πόλη του Ναυπλίου και να πεταχτείτε σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία αρκετά χιλιόμετρα μακριά; Εκεί βρίσκεται το χωριό Βιβάρι, του οποίου η ομώνυμη παραλία θα σας ανταμείψει για τη διαδρομή με τους πολλούς κόλπους και τα κρυστάλλινα νερά της. Διαθέτει ντουζιέρες, ξαπλώστρες και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί κανείς για να απολαύσει άνετα τα μπάνια του...

Κάντια

Για πολλούς η παραλία της Κάντιας είναι από τις καλύτερες παραλίες στο Ναύπλιο! Λίγο τα καταγάλανα νερά στην Κάντια, λίγο το μπαράκι της παραλίας που «φουλάρει» από κόσμο έχουν αναγάγει την παραλία σε hot spot του Ναυπλίου, παρά το γεγονός ότι είναι έξω από την πόλη. Βέβαια, μπορεί το μπαράκι να μαζεύει κόσμο, αλλά η παραλία είναι τόσο μεγάλη που μπορεί κάποιος να απολαύσει λίγο παραπέρα ήσυχα τις βουτιές του.


Άγιος Νικόλαος-Κονδύλι

Ψάχνετε για μια οργανωμένη παραλία γεμάτη ζωή; Η παραλία του Αγίου Νικολάου είναι ό,τι πρέπει, καθώς πέρα από τις ανέσεις της και την οργάνωσή της, υπάρχουν κοντά σε αυτήν ένα σωρό μπαράκια! Επίσης είναι αρκετά μεγάλη, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ψάχνετε επί ώρες για το πού θα απλώσετε την πετσέτα σας, όπως σε άλλες πολυσύχναστες παραλίες στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα