Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σαντορίνη - Κυκλαδες

Η Σαντορίνη είναι το ιδανικότερο μέρος σε όλο τον κόσμο για ερωτευμένους, η ατμόσφαιρα σε αυτό το νησί είναι εντυπωσιακή, τα πανέμορφα κουκλίστικα κατάλευκα σπιτάκια της σκαρφαλωμένα σε απόκρημνους γκρεμούς, και χρώματα ηλιοβασιλέματος που κάνουν τις καρδιές των ερωτευμένων να γεμίζουν από χρώματα πολύχρωμα και έντονα



Όταν φτάνεις στο Αθηνιό δεν μπορείς να περιγράψεις ότι νιώθεις από την θέα της Καλντέρας, ίσως και το πιο όμορφο φυσικό τοπίο σε όλο τον κόσμο η Σαντορίνη γενικά μαγνητίζει τον επισκέπτη όπου και να πάει.
Στο Φηροστεφάνι τα μαγαζάκια και τα εστιατόρια υποδέχονται τον κόσμο με θεα το ηφαίστειο, στα στεναδάκια των Φυρών θαυμάστε τις βιτρίνες τον κοσμηματοπωλείων , απολαύστε τον καφέ σας ακούγοντας απαλή μουσικούλα.

Λίγο πριν ο ήλιος φτάσει στο χάσιμο του πάρτε το δρόμο για την μαγευτική Οία ο οποιος είναι τόπος συνάντησης των απανταχού ερωτευμένων και όχι μόνον, για να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα.

Μη ξεχάσετε να κάνετε μια μινι κρουαζιέρα στο ηφαίστειο, θα κολυμπήστε σε ζεστά νερά και θα περπατήσετε στο κατάμαυρο και καμένο έδαφος του ηφαιστείου

Παραλιες που θα συναντήσετε είναι ο Περίβολος,η Μαύρη και Κόκκινη παραλια, η Περίσσα και τόσες πολλές ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα